Nagytakarítás- Nagytakarítás Budapest
Telefon: 06-70-514-73-30

Nagytakarítás -alkalmi

takarítás lakásban

Önnek csak alkalmanként lenne szüksége nagytakarítása? Semi probléma! Tárcsázza telefonszámunkat és mi megoldjuk!

Nagytakarítás -rendszeres

takarítás cégeknek

Rendszeres nagytakarítás ami azt jelenti, hogy ha kell minden nap nagytakarítást végzünk Budapesti ingatlanában!

Nagytakarítás - heti

takarítás Budapest

Hetente egyszer kellen egy nagytakarítást végezni? Rendben van! Hívjon és igényeihez igazodva elvégezzük a feldatot.

Nagytakarítás- nagytakarítás Budapesten
Hívjon bizalommal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Budapesten lakik és gondot okoz a takarítás? Hívja ügyfélszolgálatunkat, válassza a nagytakarítás Budapest tevékenységünket! Egyaránt vállaljuk a családi házak takarítását, lakások takarítást és minden épület nagytakarítását Budapest területén!Megfelelő tisztító felszereléssel és eszközökkel rendelkezünk. Egyaránt elvégezzük a rendszeres vagy időszakos takarítást!

Party utáni nagytakarítás, irodák nagytakarítása, üzletek nagytakarítása. Üdülők, lakások, mélygarázsok nagytakarítása. Budapest teljes részén elvégezzük a nagytakarítási feladatokat, garanciával, referenciákkal, minőségi munkavégzéssel.

Nagytakarítás- nagytakarítás Budapesten Akciós áron

nagytakaritas Nagytakarítás Budapesten mint ahogy más területén is alaposan és precízen végezzük. A takarítási feladatokat A-Z ránk tudja bízni még a kényesebb takarítási feladatokat is. Míg ön nyaral, dolgozik vagy egyébb dolgait intázi addig mi patyolat tisztítává tesszük ingatlanát.

Építkezés utáni nagytakarítás, felújítás utáni nagytakarítás otthonában és otthona körül. Nagytakarítás Budapest részlegünk belső - külső takarítás, minden helyiségben és épületben végezzük a nagytakarítást. Mindenfajta nagytakarítás feladatot elvégzünk nagyságtól függetlenül. Mi egyaránt vállaljuk a nagyobb és kisebb nagytakarítási munkálatokat is. Alkalmi vagy rendszeres takarítási feladatokat is ránk bízhatja, mivel nagytakarítás Budapest részlegünk megoldja azt.

nagytakaritas budapest


Nagytakarítás- Nagytakarítás Budapesten

Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


Nagytakarítás, Nagytakarítás Budapesten Nagytakarítás Budapest részlegünk minden korosztály számára elérhető. Ha ön nyugdíjas és nincs türelme, energiája, ha ön kollégista és nincs kedve takarítani akkor keressen minket! Ha szeretné, hogy ingatlana, irodája makulátlan tiszta legyen, akkor mindenféle képen hívjon szakembert a takarításhoz!

Professzionális nagytakarítás Budapest területén. Hívjon minket bizalommal és mi leveszük a takarítási feladatokat a nyakáról. Nagytakarítás Budapesten: Készséggel állunk minden nap a szolgálatában az év bármely napján. Elvégezzük a nagytakarítási feladatokat rövid idő alatt, roppant kedvező áron egész Budapesten!


Nagytakarítás Budapesten: gyorsan, pontosan, precízen!

Nagytakarítás: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


Nagytakarítás Budapest Vállassza ön is nagytakarítás Budapesten szolgálatunkat!

Nagytakarítás Budapest területén amit vállalunk:
Konyhai takarítás ( hűtő, sütő, gáztűzhely, mosogató, padlólap ) teljes körű takarítása. Por és pókhálózás akár milyen belmagas is az adott helyiség. Lámpák, búrák portalanítása, tisztítása. Bútorok tisztítása és ápolása, tisztántartása. Ablakkeret, ablaküveg, ajtók tisztítása. Szőnyegek, kárpitok tisztítása. Fürdoszoba takarítás (csempe, fürdőkád, zuhanyzó, mosdó, illemhelyek ) fertőtlenítése, tisztítása.

Nagytakarítás Budapest egész területén nem csak munkanapokon hanem hétvégén és munkaszüneti napokon is egyaránt elvégezzük. Nagytakarítás Budapesten folyamatosan akciós árakon! Keresse takarító szolgálatunkat bizalommal, akár most rögtön!

Nagytakarítás Budapesten

Cég Név: Berger Higiénia Kft. | Cím: 1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 90 | Adószám: 23835470-2-41 | Email: takaritasmost.hu@gmail.com
Tel: 06-70-514-73-30 |

Vásárlói vélemény: 4.6/5, 180 értékelés alapján.