Felújítás utáni takarítás Budapest
Telefon: 06-70-514-73-30

Felújítás utáni takarítás

takarítás lakásban

Hívja bizalommal felújítás utáni takarítás részlegünket amikor szükség van ránk!

Felújítás utáni takarítás azonnal

takarítás cégeknek

Felújítás utáni nagytakarítás olcsó árakon, gyorsan és precízen.

Felújítás utáni takarítás Budapesten

takarítás Budapest

Budapest egész területén készséggel állunk rendelkezésére felújítás utáni takarítás esetén!

Felújítás utáni takarítás piacképes árakon
Hívjon bizalommal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Lakások, családi házak és minden épületek egy idő után felújításra szorulnak. Felújítás során nagyon sok szenny, piszok, kosz marad, amit takarítási szaktudás nélkül nem tudunk normálisan eltakarítani.

Festés és mázolás után előfordul, hogy a különböző padozatokon, üvegfelületeken megjelenik a festék, zománcfesték. Ezeknek az eltisztítása más- más speciális vegyszereket igényel és nem utolsó sorban szaktudást. De ide tartoznak a csempék, lapozások továbbá a nedves, száraz falazatok építés utáni takarítás is. Reális árakon, gyors és alapos munkát nyújtunk a megrendelőink részére.

Felújítás utáni takarítás Budapesten Akciós áron minden alkalomkor!

felujitas takaritas Felújítás utáni takarítás részlegünkkel önnel nincs más dolga mint hátra dölve végignézi, hogy a lakása, hogy lesz tiszta és higiénikus.

Bármilyen létesítmény, épület felújítás utáni takarítását ránk bízhatja. Speciális munkagépekkel és vegyszerekkel rendelkezünk, amelynek köszönhetően elégedetségi garanciát is tudunk vállalni minden takarítási munkálatok után.

Különböző eszközökkel és vegyszerekkel kezdünk neki a felújítás utáni takarítás munkálatoknak a professzionális tisztaság érdekében.felujitas utani nagytakaritas


Felújítás utáni nagytakarítás

Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Felújítás utáni takarítás Budapest, Budaörs, Budakeszi, Törökbálint, Érd, Diósd városaiban folyamatos akciós árakon!


felujitas takarito Felújítás utáni nagytakarítás, lakástakarítás és minden jellegű takarítási feladatokat elvégzünk alkalmanként vagy rendszerességgel. Legyen szó irodaházakról, irodáról, lakásról, intézményről, ránk mindig számíthat ha takarításra van szükség.

Takarítási áraink igen kedvezőek. Budapest teljes területén vállaljuk a felújítás utáni takarítás, irodatakarítás, lakástakarítási feladatokat. Miért is jó önnek az ha kiadja a munkát takarító csapatunknak? Több ideje marad a családra, szórakozásra, pihenésre.

Ha ön nyugdíjas, tanul, dolgozik bizalommal keresheti takarító személyzetünket, mindig készen állunk a takarításban segíteni.


Felújítás utáni takarítás Budapesten gyorsan, pontosan, precízen!

Lakástakarító: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


felujitas takarito Szükség esetén nagyobb létszámú takarító brigádott nyújtunk! Móttonk: Rend és tisztaság a lakásba! Rend a lelke mindennek! Felújítás utáni takarítás, hogy önnek a renoválás után semmivel se kelljen foglalkoznia.

Akár festés utáni takarítás, akár ablaktisztítás esetleg nagytakarításról van is szó, ránk mindig számíthat. A lakásfelújítás utáni nagytakarítás sem kerül többe mint bármilyen más takarítási szolgálatunk. Reális áron állunk szolgálatukba Budapest területén.

Vannak olyan munkafolyamatok amik különösen nagy piszokkal és porral járnak. Még egy ilyen nagy szennyeződéses feladatok sem fognak ki rajtunk. Minden jellegű takarítási feladatokat ránk bízhat, mi levesszük a válláról a felújítás utáni nagytakarítás nehézségeket! Elérhetőségeinken bármikor elérhet minket! Ingyen árajánlat adással és ingyenes kiszállással állunk rendelkezésére Budapest területén.


Felújítás utáni takarítás akciós árakon!

Lakástakarítás Budapest: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


Miért minket vállaszon a felújítás utáni takarítás során?

- Áraink igen kedvezőek
- Gyors és alapos munkát biztosítunk
- Megfellelő eszközökkel és gépekkel rendelkezünk
- Takarító személyzetünk mindegyike magasan képzett
- Takarítási munkáinkra ügyfél elégedettségi garanciát nyújtunk

Vállassza a minőségi takarítási munkát! Keresse csapatunkat és kérje egyedi árajánlatunkat felújítás utáni takarítás során. Nem csak energiát hanem időt is megtakaríthat magának amennyiben cégünket vállassza.

Menden szennyeződés és folt különböző vegyszereket és takarítási technikát vesz igénybe. Felújítás utáni takarítás szolgálatunk képes eltüntetni még a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Keresse ön is minőségi, gyors és alapos munkát végző takarító csapatunk akár azonnal! Ránk mindig számíthat!

Felújítás utáni takarítás Budapesten

Cég Név: Berger Higiénia Kft. | Cím: 1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 90 | Adószám: 23835470-2-41 | Email: takaritasmost.hu@gmail.com
Tel: 06-70-514-73-30 |

Vásárlói vélemény: 4.6/5, 180 értékelés alapján. |

  • Site Map